Accessoires voor uw naamplaatje

Om uw naamplaatje nog persoonlijker te maken hebben wij diverse accessoires voor u beschikbaar. Zo kunnen wij uw naamplaatje een persoonlijke tint geven door een gekleurd randje waarbij je keuze hebt uit vele verschillende kleuren.

Naast het persoonlijk maken van het naamplaatje hebben wij ook een aantal practische en handige accessoires beschikbaar in onze webshop. Zo hebben wij voor o.a. sporten een S.O.S. zweetband/polsband gemaakt waar ons naamplaatje handig in opgeborgen kan worden en zo altijd bijgedragen kan worden.

Een ander handig voorbeeld van onze accessoires is onze snaphook waardoor het naamplaatje eenvoudig kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld je broek, riem, jas etc. Mede dankzij de snaphook is het naamplaatje ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld huisdieren zodat deze eenvoudig bevestigd kan worden aan de halsband.

Naast het naamplaatje kan er ook voor gekozen worden om een extra alarm fluitje aan de ketting te hangen zodat deze ook ten alle tijden gedragen wordt en in het geval van nood middels het fluitje alarm geslagen kan worden.